Bereikbaarheid

De padelbanen zijn bereikbaar via het terrein van de Hockeyclub Klein Zwitserland en dus niet via de ingang van de oude kwekerij. Toegangsadres: Klatteweg 113 te Den Haag

Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstalling van de hockeyclub.

Auto’s worden verzocht op de openbare weg te parkeren en vervolgens naar beneden te lopen via de ingang van de hockeyclub.

De banen liggen links om t clubhuis, over de brug achter hockeyveld 4.

Indien het clubhuis van de club open is kan er gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de hockeyclub.
De toegang tot de banen is via het hek aan zijkant van hockeyveld 4. 

Openingstijden & Tarieven

De openingstijden zijn dagelijks van 9.00 tot 22.30. In de zomermaanden (juni, juli, augustus, september) openen we om 08.30.

Het basistarief is € 32,- per uur. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tot 16.00 is het daltarief € 25,- per uur.

Leden van H.C. Klein Zwitserland & Leimonias krijgen 10% per korting per speler.

Banen kunnen alleen gehuurd worden via de website. 

Vragen: neem contact op via het formulier of +31 6 10492760

Huur racket en ballen
Bij Padelclub Klein Zwitserland kan je in de padelkiosk op het terrein rackets huren (€ 4 per racket per 2 uur) en ballen kopen (€ 7,50). Tevens is er een automaat voor water en sportdrank aanwezig.

Lessen
Zie lessen

KIOSK en BORG
Voor vragen over het terugstorten van de borg na het huren van rackets kunt u direct contact opnemen met de PADELKIOSK, via bram@padelkiosk.be of +32 4768 28047

Annulering

1. Voor annulering geldt navolgende regeling:

a. Wanneer klanten een reservering annuleren, dient dit uiterlijk 24 uur voordat de Dienst aanvangt te geschieden. Aan een Mondelinge annulering worden er credits toegevoegd aan het persoonlijke boekingsaccount, gelijk aan de waarde van het boekingsbedrag.

b. bij annulering minder dan 24 uur voor de dag van de gereserveerde activiteit is de Bezoeker gehouden de volledig hoofdsom te betalen.

2. Als door weersomstandigheden (zoals heftige regen of onweer) de padelbaan binnen 15 minuten na de gereserveerde tijd niet bespeelbaar meer is, dan kunt u de baan annuleren en worden er credits in waarde van de reservering op uw account toegevoegd. Deze kunnen dan naar gelang op een ander moment van keuze worden ingezet. Een annulering door weersomstandigheden wordt uiterlijk een uur voor de reservering vastgesteld. Het is dus niet mogelijk om in de ochtend te annuleren voor de reservering van de middag of avond. De Bezoeker neemt voor het annuleren van de Overeenkomst contact op via info@padelclubkleinzwitserland.nl  Als de weersomstandigheden ná 15 minuten na start van de gereserveerde tijd te heftig worden, dan is de Bezoeker gehouden de volledige hoofdsom te betalen. Padel Club Klein Zwitserland streeft altijd naar een gepaste oplossing voor beide partijen.

Contactformulier

Naam is verplicht
E-Mail adres is verplicht
Telefoonnummer is verplicht
Betreft is verplicht
Bericht is verplicht